Ecooter E2

  • Krachtige middenmotor
  • Unieke overbrenging
  • Actieradius tot wel 175 km

3373,75

Uitverkocht - Voor 11:13 besteld, Tuesday in huis

Op voorraad, binnen 2-5 werkdagen in huis.

  • Binnen 2-5 werkdagen afgeleverd
  • Al 25 jaar specialist in scooters en e-bikes
  • 800m2 showroom in Oisterwijk

Beschrijving

Het paradepaardje van de Ecooter modellen. De E2 is voorzien van een krachtige middenmotor en unieke overbrenging. De scooter bezorgt je een geweldige rijervaring en heeft een actieradius tot wel 175km!
De E2 is beschikbaar in vijf kleuren en te personaliseren met accessoires naar eigen smaak!

De efficiënte middenmotor in combinatie met de unieke overbrenging zorgen ervoor dat de actieradius van de E2 vele malen groter is dan die van zijn concurrenten. Deze elektrische scooter heeft een mogelijkheid gebruik te maken van twee accu’s, wat zorgt voor een actieradius tot wel 175km!

Het innovatieve accusysteem van Ecooter zorgt voor een maximale actieradius en optimale veiligheid.

Regulering van temperatuur:

Doordat de temperatuur van de accu voortdurend wordt doorgemeten, wordt voorkomen dat deze oververhit kan raken.

Bescherming tegen overlading:

De lader en accu zijn zo op elkaar afgestemd dat de accu nooit wordt overladen. Dit zorgt voor extra veiligheid en behoud van de accucapaciteit.

Bescherming tegen overontlading:

Een accu te ver leeghalen verkort de levensduur hiervan aanzienlijk. Om dit te voorkomen heeft het accusysteem van de Ecooter een ingebouwd veiligheidssysteem. Zo kan je langer blijven genieten van de maximale accucapaciteit.

De accu van de Ecooter E2 is uitneembaar. Laad de accu makkelijk op door enkel de stekker in het stopcontact te steken. De accu is ook op te laden zonder deze uit de Ecooter te halen.

De unieke aandrijflijn van de Ecooter zet een nieuwe standaard in de markt. De E-motor is krachtig en ultracompact. Elk onderdeel is zo ontworpen dat de gehele aandrijflijn slimmer en efficiënter werkt voor de ultieme rijervaring en maximale actieradius.

De V-snaar van de Ecooter is tevens uniek en ontworpen door Gates. Dit zorgt voor een soepele overbrenging en het optimaal benutten van de capaciteit van de accu. Geen enkele andere scooter kan dit type aandrijving aanbieden.

Bij het ontwerpen van de Ecooter E2 is gedacht aan zowel uiterlijk als rijeigenschappen. De E2 heeft een retro en hip uiterlijk, maar is ook voorzien van diverse innovatieve onderdelen om een sublieme wegligging en perfect rijgedrag te garanderen.

De kleuren van het dashboard zijn volledig te personaliseren naar eigen voorkeur. Bekijk de instructievideo’s voor uitleg en inspiratie.

De Ecooter E2 is voorzien van LED verlichting aan de voor- en achterzijde. Hoe sterk de lichtbron is wordt bepaald door de omgeving. Is het donker dan zal de verlichting feller worden en andersom. Dit zorgt voor de optimale rijervaring én een hogere actieradius.
De Ecooter E2 is voorzien van dubbele vering aan de voor- en achterzijde. Op welk wegdek je ook rijdt, comfort is gegarandeerd met dit sterk doorontwikkelde systeem. Hiermee brengen we de ultieme rijervaring weer een stapje dichterbij.
De Ecooter E2 is standaard voorzien van krachtige schijfremmen op beide wielen. Zo heb je altijd voldoende remkracht tot je beschikking. De motorversie van de E2 heeft zelfs een systeem waarbij de remkracht verdeeld wordt over beide wielen voor optimale grip wanneer je afremt.
Bluetooth communiceren met je telefoon. Via de internetverbinding kan je op afstand belangrijke informatie van jouw Ecooter inzien.

* De appbox kan optioneel als accessoire worden aangeschaft.

In de handige Ecooter app houd je eenvoudig je gereden routes bij. Daarbij kan je precies zien wat de afstand, de gereden snelheid, de gekozen route en het verbruik waren.
Natuurlijk wil je jouw Ecooter optimaal beveiligen. Daarom kan je via de app een extra beveiliging instellen waardoor je een melding krijgt wanneer er wat met je scooter aan de hand is.
Jouw Ecooter écht persoonlijk maken? Dat kan! Via de app bepaal je eenvoudig welke kleuren het dashboard heeft. De linker- en rechterzijde van het dashboard kunnen afzonderlijk worden ingesteld. Het aantal variaties is dan ook oneindig.

Personaliseer je Ecooter E2 volledig naar eigen inzicht. De diverse accessoires die beschikbaar zijn voor de E2 geven je de mogelijkheid om jouw unieke elektrische scooter te creëren.

Zo kan je jouw E2 voorzien van windschermen, sierbeugels, achterdrages, koffers en veel meer. Vraag naar de mogelijkheden.

Wij van Ecooter willen jou de ultieme rijervaring bieden. Door zowel op gebied van uitstraling als op technisch vlak de perfecte combinatie van onderdelen te gebruiken hebben we dit voor elkaar gekregen. Kom langs voor een vrijblijvende proefrit en ervaar de Ecooter E2.

Extra informatie

Uitvoering

Actieradius

Accu capaciteit

32 Ah

Accu vermogen (Wh)

1920 Wh

Afmetingen

Remsysteem voor

Remsysteem achter

Gewicht

Gewicht accu

Bandenmaat

Motor