Al meer dan 50 jaar maakt het kwaliteitsmerk Kymco gemotoriseerde twee- en vierwielers zoals scooters,  quads, motorfietsen en scootmobielen. Kymco heeft heel veel ervaring in de elektrische mobiliteit vanwege de elektrische scooters. Vanwege de veranderende vraag naar mobiliteit is in 2018 besloten om elektrische fietsen tot te voegen aan het assortiment. Kymco staat bekend als een betrouwbare leverancier met een beste prijs/ kwaliteitverhouding en dit geld ook voor de collectie elektrische fietsen.

De Kymco City is het complete basismodel tegen een scherpe prijs. De fiets heeft een tijdloze uitstraling en is geschikt voor dagelijks gebruik. De fiets heeft de krachtige Shimano Steps E6100 middenmotor met een trapkrachtsensor. Hierdoor rijd je heel natuurlijk en vertrouwd. De fiets heeft een opvallend design vanwege de speciale kappen op het frame en stuur. Het display is centraal geplaatst en geeft je de nodige informatie. Qua comfort beschikt de City over een instelbare verende zadelpen zodat hobbels makkelijk kunnen worden genomen. Ook qua remkracht doet deze fiets het bijzonder goed. De krachtige hydraulische Shimano schijfremmen zorgen ervoor dat je snel en veilig tot stilstand komt. De City heeft een Shimano accu van 418Wh wat neerkomt dat je met deze fiets ongeveer 80 tot 100 km kunt rijden in de eco-stand onder normale omstandigheden.

Kortom de Kymco City is een opvallende alleskunner met een uitstekende kwaliteit die je overal goed en veilig naar toe brengt.