Ruilen & Retourneren

Wij begrijpen heel goed dat je na ontvangst van je bestelling de producten uitgebreid wilt bekijken, en in het geval van een mooie fiets ook even willen voelen hoe de fiets zit. Daarom hanteren wij een bedenktijd van 14 dagen na ontvangst van je aankoop.

Toch niet blij met je aankoop? Blijkt de maat of kleur niet juist te zijn? Geen zorgen, je kunt je artikel en zelfs je fiets binnen 14 dagen na ontvangst van al je producten nog retourneren. Na ontvangst heb je dus 14 dagen de tijd om je aankopen terug te sturen. Bekijk het product gerust zoals je in de winkel zou doen. Voorbeeld: haal de fiets uit de doos en bekijk hem van alle kanten. Wij willen graag benadrukken dat de geldende zichttermijn van 14 dagen duidelijk geen gebruikstermijn is waarin je het product uitvoerig kunt gebruiken alvorens te herroepen.

Je bent aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht worden de kosten voor het afmonteren van de fiets niet vergoed. (Zie herroepingsformulier)