Waarom is de Puch  E- Ambient N8 de meest complete elektrische fiets?

De Puch E-Ambient N8 heeft een stoere en toch elegante uitstraling. deze tijdloze fiets is geschikt voor allerlei doeleinden. Je kunt  boodschappen doen, de kinderen naar school brengen, maar ook voor het woon/werk  verkeer en om lange recreatieve tochten maken. Deze alleskunner kan het allemaal! De E-ambient N8 beschikt over een krachtige 250 voorwielmotor en heeft een 13 ah. accu wat goed is voor 468 Watturen. Hiermee heb je een behoorlijke actieradius. Daarnaast maakt de combinatie met de gesloten kettingkast dat deze fiets weinig onderhoud nodig heeft. Kortom, met de Puch E-Folk N3 heb je voor een fijne prijs, kilometers lang fietsplezier!
Comfort en goede wegligging
Echter heeft de Puch E-Folk N3 niet alleen een krachtige motor die prettige ondersteuning biedt. Ook de 28 inch wielen zorgen namelijk voor een comfortabele wegligging. Dankzij de Shimano Nexus 3 versnellingen heb je altijd het juiste verzet te pakken. De 481 Wh uitneembare accu geeft jou voldoende actieradius voor een lange zorgeloze fietstocht. De combinatie van een V-Brake en terugtraprem zorgt tevens voor een veilige fietservaring. Dus vlot naar het werk of snel een boodschap doen is met de Puch E-Folk N3 een fluitje van een cent.
Zou u ook altijd zorgeloos rond willen fietsen? Dat kan! U kunt bij het afronden van uw bestelling uw fiets gelijk mee verzekeren via de ANWB.