Piaggio Zip 50 (Euro5)

  • Compacte lichte scooter
  • Zeer veel opbergruimte
  • Drie verschillende zithoogts

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Uitverkocht: Neem contact op voor de levertijd.

  • Binnen 2-5 werkdagen afgeleverd
  • Al 25 jaar specialist in scooters en e-bikes
  • 800m2 showroom in Oisterwijk

Beschrijving

Ontworpen voor als praktische scooter, maakt de Zip 50 slim gebruik van elke kubieke centimeter ruimte. Zijn gemakkelijk toegankelijke opbergvak onder het zadel is groot genoeg voor een integraalhelm en in het beenschild bevindt zich een handig kastje voor documenten en kleine voorwerpen. Tel daarbij de haak op voor het meenemen van een boodschappentas, sporttas of handtas op de voerplaat, en je hebt een perfecte partner die je zeven dagen per week van A naar B brengt.

Zijn vlotte voorkomen en veelzijdige karakter combineert de compacte en lichte Zip 50 met stijlvolle details als de lange, smalle verlichtingsunits met geïntegreerde richtingaanwijzers en de stoere koplamp in het midden van het stuur.

Aanpassen van je Zip 50 aan je postuur of rijvoorkeuren, is een fluitje van een cent: je hebt de keuze uit 3 zadelhoogtes (750, 765, 780 mm), zodat je niet alleen comfortabel door de stad kunt cruisen, maar ook altijd stevig je voeten op de grond kunt zetten.

Met zijn frisse en lichtvoetige karakter draag de Zip 50 het milieu een warm hart toe: zijn moderne ééncilinder viertaktmotor met i-get-technologie en drie kleppen beperkt het brandstofgebruik en emissies tot een minimum.

Extra informatie

Injectie-motor

Startmethode

Uitvoering

Kleur

,