Bespaar 20%

Puch Perle Maxi Black Glossy

 • 8 versnellingen
 • 14,5 Ah Accu capaciteit
 • Middenmotor

2999,00 2399,00

Wissen

Op voorraad, binnen 2-5 werkdagen in huis.

 • Binnen 2-5 werkdagen afgeleverd
 • Al 25 jaar specialist in scooters en e-bikes
 • 800m2 showroom in Oisterwijk

Beschrijving

Opvallende trendy stadsfiets

De Puch Perle Maxi is een  trendy elektrische stadsfiets welke zich kan meten met  haar concurrenten zoals Gazelle, Batavus of Stella fietsen. Elegantie ten top straalt deze fiets uit door de verschillende kleurtinten van zwart, wit en bruin.  De Puch Perle geeft je een dynamisch gevoel  van rijplezier vanwege de combinatie van weggedrag, techniek en zithouding.  Deze Puch Perle  heeft een tijdloos karakter met een klassieke inslag zoals wij in Nederland en België willen fietsen.  Oog voor detail merk je in hoe deze fiets is afgewerkt en de gebruikte A-merk onderdelen.

Sterke ondersteuning

De Puch Perle Maxi heeft een sterke 250 Watt middenmotor van Bafang met maar liefst 80 Nm trekkracht. Dit betekent dat viaducten en heuvels voor deze Puch fiets geen probleem is. Deze e bike heeft een trapkrachtsensor en hij meet dus de kracht die je op de trappers uitoefent en past daar de ondersteuning  die je vraagt op af. De fiets geeft je een natuurlijk gevoel van fietsen en doet als het ware precies datgeen wat jij doet. Als je hard trapt geeft hij veel ondersteuning, trap je minder hard dan zal de fiets ook minder ondersteuning geven.  Je hebt de beschikking over 5 ondersteuningsniveaus variërend van eco (stand 1 ) tot turbo (stand 5) dit in combinatie met maar liefst 8 versnellingen  van Shimano Nexus.

Goed comfort

Deze elektrische fiets heeft veel comfort. Ondanks  de middenmotor heeft de fiets een lage instap zodat je makkelijk en  eenvoudig kunt opstappen.  Het zadel is van Selle Royal en heeft een brede zit met een zachte gelvulling waardoor je een relaxed zitcomfort hebt.   Het comfortabel rijden komt helemaal tot uiting als je over hobbelige wegen rijdt. De telescopische voorvorkvering en verende zadelpen zorgen ervoor dat rijden op dit soort wegen  de schokken worden opgevangen.

Mocht je een keer van zithouding willen veranderen, omdat je een keer sportief of rechtop wilt rijden, dan kun je met de handmatige stuurpen je zithouding  eenvoudig aanpassen in elke positie die je wilt.

De ergonomische handvatten geven je handen een dusdanige ondersteuning dat er geen knelpunten in je handen ontstaan. Dooie vingers  is daarmee verleden tijd. Ook het stuur is dermate aangepast aan de natuurlijke stand van je handen en daarmee zal je niet zo gauw pijn in de polsen krijgen.

De lichtgewicht bagagedrager heeft een klassiek design  en heeft een veerklem waardoor je snel je bagage tot maximaal 25 kg kan vastklemmen.

Veiligheid

Veilig fietsen in het verkeer doe je zeker met deze e bike. De krachtige schijfremmen zorgen ervoor dat je snel en veilig remt. Je hoeft ook niet hard te knijpen omdat de remmen werken door oliedruk en je geen kabels  hoeft in te knijpen.

Het LCD display is centraal geplaatst op het stuur zodat je én je display én de weg kunt blijven volgen. Het bedieningspaneel zit aan de linkerzijde op het stuur zodat je het stuur niet hoeft los te laten als je iets wilt wijzigen.

De stevige antilekbanden hebben een goede grip op de weg en een lage rolweerstand. De wielmaat is 28”. Dit is de normale wielmaat die het comfortabelst rijd.

De LED  verlichting van deze elektrische fiets is van het Nederlandse merk Spanninga. De koplamp is het model Kendo+ en combineert een krachtige lichtbundel met een moderne en compacte vorm.  De lamp is uitgerust met de XTL Technology en geeft een lichtopbrengst van 30 Lux. De lichtbundel is helder maar verblind de tegenligger niet. Het achterlicht is van het type Solo en dit compacte design lamp is altijd goed zichtbaar en veilig in het donker. Dit achterlicht maakt gebruik van de Light line Technology wat het licht van slechts 1 LED via een speciaal gevormde lichtlijn uitstraalt.

De standaard is van het kwaliteitsmerk URSUS en is verstelbaar in hoogte. De standaard is bewust achter op het frame gemonteerd. Hierdoor komt het volledige gewicht van de fiets op de standaard en is er geen scharnierpunt. Je zal merken dat de fiets hierdoor steviger staat en bij wind niet zo gauw zal omvallen.

Hoog bereik

De Puch Perle Maxi heeft een behoorlijke actieradius tot 140 km.  De actieradius zal in werkelijkheid voor iedereen anders zijn omdat deze beïnvloed wordt door factoren zoals o.a. rijgedrag, bandenspanning, gewicht van de berijder. De accu heeft een capaciteit van 14 Ah oftewel  500 Wh. De accu is stijlvol weggewerkt in het frame. Uiteraard kun je de accu uit het frame halen. Je hoeft alleen het slot te ontgrendelen en de accu kun je er zo uittillen.

Duidelijke informatie

Het LCD display is centraal op het stuur geplaatst  geeft de noodzakelijke informatie zoals status van de accu en de snelheid die gereden wordt. Daarnaast worden de volgende informatiepunten gegeven:

 • De tripafstand, voor als je van A naar B rijdt.
 • De totale afstand.
 • De gemiddelde snelheid.
 • De maximale snelheid die gereden is.
 • Het bereik per ondersteuningsstand.

 Beveiliging tegen diefstal

De Puch Perle Maxi wordt standaard uitgeleverd met AXA Solid Plus slot. Dit is een hoogwaardig frameslot en heeft een uitstekende beveiliging door de anti-boorcilinder en de gehard stalen beugel en slothuis.  Het slot is ART goedgekeurd en heeft twee sterren. Daarnaast is het mogelijk om een insteekketting of kabel in het slot te steken. Hierdoor kun je de fiets vastmaken aan een boom of hek. Hierdoor kan de fiets bij diefstalpogingen niet worden meegenomen. Wij adviseren dit aan te schaffen bij de fiets.

Extra informatie

Kleur

Frametype

Framemaat

,

Aantal versnellingen

8

Accu capaciteit

14 Ah

Accu vermogen (Wh)

500 Wh

Accupositie

Actieradius

Display

Motorpositie

Ondersteuningsstanden

Positie display

Remsysteem achter

Remsysteem voor

Type sensor

Type versnelling

Versnellingssysteem

Zadelpen vering

Voorvork vering

Motortype