Een onvergetelijke fietstocht!Dat is wat je krijgt als je op een Econic One fiets rijdt.
Snel:
een krachtige achterwielmotor zorgt voor perfecte ondersteuning zowel in de stad als in het ruwe terrein. Heuvels en viaducten zijn geen obstakels meer.
Beter:
Fietsen op een Econic One fiets houdt je fit en energiek. Daarbij is het goed voor het milieu en een gezondere samenleving.
Meer plezier:
Ontsnap het drukke autoverkeer en stap op je Econic One en voel de acceleratie van deze fiets en geniet van de vrijheid die je kunt hebben in de stad of eigenlijk overal, op elk moment.
URBAN COMFORT

De Urban Comfort is het damesmodel van de Urban. Woon je in de stad en ben je op zoek naar een snelle fiets die ook nog eens comfortabel rijdt?
Dan is de Urban Comfort dé E-bike die jou de mogelijkheid geeft om soepel en snel door de stedelijke jungle op een ontspannende manier. De Comfort is ontworpen met een lage instap en is licht in gewicht en biedt stabiliteit en maximaal comfort tijdens het rijden. Uiteraard kun je met deze prachtige fiets ook mooie tochten maken in de natuur.
De comfort is afgemonteerd met hoogwaardige componenten zoals een uitstekende accu.
De Li-Ion accu is door de eigen researchafdeling van Econic One ontwikkelt en heeft cellen van Samsung. De accu is volledig geïntegreerd in het frame en heeft een vermogen van 360 Wh., wat goed is voor een actieradius tot 100 km.
De 250 W krachtige achterwielmotor (Peak Power 500W) van Bafang is praktisch onderhoudsvrij en geeft een constante ondersteuning vanwege het onafhankelijke aandrijving systeem. Daardoor heeft deze motor een hoge efficiëntie in de verschillende terreinen en geeft het gevoel alsof je op een motorfiets rijdt. De 5 ondersteuningsstanden zorgen ervoor dat je elke heuvel of snelheidslimiet kunt veroveren zonder een druppel zweet.
Het frame van de Comfort is gemaakt van corrosie werend aluminium. Het is stevig en licht van gewicht en is tot 115 kg te belasten. De geometrie van het frame is ontworpen vanuit het oogpunt duurzaamheid, stabiliteit en comfort met een sportieve zithouding. Elk frame is handgespoten met een hoge kwaliteit poedercoating. Het frame is daardoor in hoge mate bestendig tegen krassen.
De Econic One Comfort heeft hydraulische schijfremmen van Shimano. Dit betrouwbaar remsysteem presteert in elk terrein zeer goed. Het versnelling systeem is de Shimano Alivio met 9 versnellingen.

VAN AF JULI LEVERBAAR!