De Ecooter E1 kenmerkt zich door zijn uitmuntende prijs-/kwaliteit verhouding. Deze elektrische scooter maakt de ultieme rijervaring bereikbaar voor iedereen.
Hij is beschikbaar in de kleuren glossy black, white en grey. Maak nu kennis met deze elektrische scooter.

Het innovatieve accusysteem van Ecooter zorgt voor een maximale actieradius en optimale veiligheid.

Regulering van temperatuur:

Doordat de temperatuur van de accu voortdurend wordt doorgemeten, wordt voorkomen dat deze oververhit kan raken.

Bescherming tegen overlading:

De lader en accu zijn zo op elkaar afgestemd dat de accu nooit wordt overladen. Dit zorgt voor extra veiligheid en behoud van de accucapaciteit.

Bescherming tegen overontlading:

Een accu te ver leeghalen verkort de levensduur hiervan aanzienlijk. Om dit te voorkomen heeft het accusysteem van de Ecooter een ingebouwd veiligheidssysteem. Zo kan je langer blijven genieten van de maximale accucapaciteit.

De accu van de Ecooter E1 is uitneembaar. Laad de accu makkelijk op door enkel de stekker in het stopcontact te steken. De accu is ook op te laden zonder deze uit de Ecooter te halen.
De unieke aandrijflijn van de Ecooter zet een nieuwe standaard in de markt. De E-motor is krachtig en ultracompact. Elk onderdeel is zo ontworpen dat de gehele aandrijflijn slimmer en efficiënter werkt voor de ultieme rijervaring en maximale actieradius.

De V-snaar van de Ecooter is tevens uniek en ontworpen door Gates. Dit zorgt voor een soepele overbrenging en het optimaal benutten van de capaciteit van de accu. Geen enkele andere scooter kan dit type aandrijving aanbieden.

Het ontwerp van de Ecooter E1 combineert een moderne look met retro elementen. De Ecooter is in diverse kleuren verkrijgbaar en met diverse accessoires volledig te personaliseren. Op die manier creëer je eenvoudig jouw unieke Ecooter!
De kleuren van het dashboard zijn volledig te personaliseren naar eigen voorkeur.
De LED verlichting van de Ecooter geeft je ook in het donker meer dan voldoende zicht op je omgeving. Het vermogen en de helderheid passen zich automatisch aan wanneer de omgeving verandert. Jouw veiligheid staat bij ons voorop!
Natuurlijk hebben we bij het ontwerp van de Ecooter E1 ook aan comfort gedacht. De scooter is voorzien van monoshock schokbrekers volgens de laatste standaarden die elke oneffenheid in het wegdek eenvoudig omzetten in een vloeiende beweging.
Koppel jouw nieuwe Ecooter met onze handige app. Plaats eenvoudig een simkaart in de appbox van je ecooter en laat je scooter middels deze kaart en bluetooth communiceren met je telefoon. Via de internetverbinding kan je op afstand belangrijke informatie van jouw Ecooter inzien. In de handige Ecooter app houd je eenvoudig je gereden routes bij. Daarbij kan je precies zien wat de afstand, de gereden snelheid, de gekozen route en het verbruik waren.
Natuurlijk wil je jouw Ecooter optimaal beveiligen. Daarom kan je via de app een extra beveiliging instellen waardoor je een melding krijgt wanneer er wat met je scooter aan de hand is.
Jouw Ecooter écht persoonlijk maken? Dat kan! Via de app bepaal je eenvoudig welke kleuren het dashboard heeft. De linker- en rechterzijde van het dashboard kunnen afzonderlijk worden ingesteld, het aantal variaties is dan ook oneindig.

Wij van Ecooter willen jou de ultieme rijervaring bieden. Door zowel op gebied van uitstraling als op technisch vlak de perfecte combinatie van onderdelen te gebruiken hebben we dit voor elkaar gekregen. Kom langs voor een vrijblijvende proefrit en ervaar de Ecooter E1.